Marriage Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 15, 2013

Kota Kinabalu Trip with frens and Little Ones ^_^ - DAY2

Hari ke 2 kat KK, kitorang gi Kinabalu Park & Hotspring.. Perjalanan ke Kinabalu Park amek masa around 2 jam naik van.. Kat Kinabalu Park ni sejuk la jugak macam kat Cameron Highland.. Tapi time kitorang pegi tu hujan.. Lagi la sejuk jadinyer.. Best2.. banyak aktiviti leh buat kat sini tapi mostly tak sesuai utk kitorg yg bawak anak2 ni.. kitorang takat jalan2 sikit jer.. pastu biler ujan trus lari masok van.. huhu

malam tu kitorang dinner kat pasa filipin tu lagi tapi try kedai lain pulak..malangnyer dapat ketam x fresh.. huhu.. seb baik lauk lain smua ok.. tapi hampa jugak la kan sebab mase hari 1st tu dapat ketam fresh giler..
ok jom layan gamba..

View from our balcony

kabus 

family photo

danish baru 4 months mase ni

mase ni dah start penat jalan

beratur mengikut size ke ni? muhaha perasan paling kecik

amek gamba kat depan pintu masok je ni.. tapi tak masok pon sebab tak larat nak jalan dah  -_-"

hunting for seafood again for dinner

muka tak larat dah.. penat giler!

ketam ni nampak je sedap tapi tak fresh! euwwwwww

yummeh

gudnite peeps!

wait for day 3!

♥,
maria


No comments:

Nuffnang