Marriage Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 12, 2013

Kota Kinabalu Trip with frens and Little Ones ^_^ - DAY1

Date: 17th Jan 2013 - 20th Jan 2013

Entry ni patotnyer dah lamaaaa dah post tapi sebab malas, sekarang baru nak post... 

Last year kitorang dapat beli tiket murah airasia.. Around RM450 jer utk 2 adults + 1 infant.. So lepas tunggu setahun baru dapat jejakkan kaki kat KK..Ahli rombongan ade 8 orang adults + 4 infants (4 family).. Patotnyer ade 5 family tapi Maya & Ajis tak dapat ikot sebab Maya pregnen time tu kann.. hihi next time insyaallah..

Apartment kitorang book thru Agoda, dalam RM400++ kot per nite.. Nama dia Marina Court Penthouse.. Apartment ni kat level atas skali.. nama pon penthouse kann... dia 2 tingkat.. 3 bilik kat atas, 1 bilik kat bawah..toilet plak 2 atas, 1 bawah.. living room n kitchen besa giler.. leh main lari2 la budak2 ni.. Penthouse ni pon mmg dekat sgt ngn  KK town area.. leh jalan kaki je gi pasar2 dia tapi sbb kitorang ade anak kecik, kitorang naik van jer.. Van plak kitorang sewa yang ade 13 seater kot.. muat sangat dan selesa la jugakk..

Jom layan gambar day 1..

early morning flight - nice view of the sunrise, but we were very very sleepy!

family 1 - as, ina plus baby in tummy & lil Q

family 2 - us!

family 3 - fakhri, reen & lil iris


Lyter, Azie n Danish nyer flight lambat sket.. Pagi tu kitorang  sampai awal so xleh nak cek in lg.. so gi bekpes mcd dlu & layan budak2 kecik ni main..




view of the pool from our room 

lil sofea was having a mild fever so cranky sket

then we went out for the glorious food!!!!!!

pilih pilihhh

yummeh

family 4 - lyter, azie & danish

salah focus la pulak

ipad time before bedtime


ok tu jer.. next day 2 pulak..

♥,
maria

1 comment:

Iera Daniera said...

day 2 pleaseeeeeee ;)

Nuffnang